Mozgásba hozzuk az iparágat

Minden iparágnak megvannak a sajátosságai. A legkülönfélébb mozgások innovatív, hatékony, nagy teljesítményű és megbízható hajtásrendszereket követelnek meg. Mi az Ön szakterületéhez illeszkedő hajtásokat és megoldásokat kínálunk.

Építőanyagok és üveg

Építőanyagok és üveg
Építőanyagok és üveg

Az építőipar különösen magas követelményeket támaszt a hajtástechnikával szemben. Egyrészt éppoly robusztusnak és hosszú életűnek kell lennie, mint az ott alkalmazott berendezések, és a legkeményebb feltételek között is megbízhatóan kell működnie. Másrészt nagy hangsúlyt fektetnek a pontosságra, pl. a hajszálpontos pozicionálási feladatoknál.

Aki stabil, nagy teljesítményű és hatékony hajtásmegoldást keres az építő- és építőanyag-ipar számára, az innovatív termékeinkben és megoldásainkban találja meg választását. Hajtástechnikánk minden éghajlati és egyéb feltételek között nem csak megbízható, nagy forgatónyomatékú, robusztus és biztonságos, hanem emellett még elektromosan és mechanikusan nagy mértékben túlterhelhető, porzáró, különösen korrózióálló és vízsugár ellen védett. Automatizálástechnikánk mozgásba hozza az építő- és építőanyag-ipart, a kavics- és bányaüzemektől a kőtörőkön és agyagbányákon át egészen a cement- vagy készbeton-gyártásig.

Szolgáltatások és megoldások

Bányászat

Bányászati szakterület
Bányászati szakterület
  • A bányászatban és a nyersanyag-kitermelésben ember és gép egyaránt rendkívül körülményeknek van kitéve. A szennyeződésből és ütésszerű igénybevételből eredő teljesen rendszertelen terhelések, a hideg, a hőség és a csapadék erősen megviseli az anyagot.
  • Termékeink és megoldásaink sikerrel tesznek eleget a bányászat támasztotta követelményeket.

Termékek és megoldások

Szállítmányozás – vízi, repülőtéri, vasúti

Szállítmányozás – vízi, repülőtéri, vasúti
  • Naponta a legkülönfélébb áruk tonnáit szállítják: leveleket, csomagokat, értékküldeményeket, folyadékokat, romlandó árukat, mint pl. élelmiszereket vagy virágokat, gépalkatrészeket, veszélyes árukat, élő állatokat és sok egyebet. Az árukat minden lépésben meg kell emelni, át kell helyezni, rakatolni és forgatni kell.
  • Annak érdekében, hogy ezekkel a legkülönfélébb feladatokkal gazdaságosan megbirkózhassanak, sokat várnak el az alkalmazott hajtástechnikától: a modularitás, a megbízhatóság és a nagyfokú rendelkezésre állás éppúgy fontos, mint a robusztusság, a nagy forgatónyomaték és a hosszú élettartam. Legyen szó ULD szállítástechnikáról, tehergépkocsi-dokkolóról, állványkiszolgáló berendezésről vagy korszerű e-mobility megoldásról – mi modulrendszerben kínált, kipróbált és megbízható alkalmazásmegoldásokkal gondoskodunk bármely folyamat jobb gazdaságosságáról, rugalmasságáról és biztonságáról.

Termékek és megoldások

Élelmiszer és szilárd anyagok csomagolása

Élelmiszer és szilárd anyagok csomagolása
  • Az élelmiszerek és fogyasztási cikkek iparának csomagológépeivel szemben támasztott követelmények: dinamika, pontosság, folytonosság. Így egymás után különféle feladatok valósulnak meg, mint a palackozás, lezárás, raklapozás és szállítás. A legkülönfélébb mozgások innovatív, hatékony és nagy teljesítményű hajtásrendszereket követelnek meg.
  • Döntsön Ön is hajtástechnikánk mellett – mert az megbízható, rugalmas, dinamikus és precíz. Így gazdaságosan valósíthatja meg egyedi anyagfolyam-folyamatait, legyen szó akár ütemes, akár folyamatos szállításról. Azonban teljes berendezések megoldásait is elkészítjük – Önnel együttműködve.

Termékek és megoldások

Fafeldolgozás

Fafeldolgozás és -kitermelés
  • A famegmunkálás és fafeldolgozás alkalmazásai sokrétűek és igényesek: kéregtelenítés, fűrészelés, fúrás, marás, gyalulás, préselés, csiszolás, megmunkálás, nemesítés stb. A gépeknek, berendezéseknek és felszereléseknek dinamikusnak, precíznek, robusztusnak és nagy nyomatékúnak kell lenniük.
  • Hajtástechnikánk fölénye egyértelművé teszi, miért képviseltetheti magát az SEW-EURODRIVE világszerte a legfontosabb iparágakban: a teljesítménysűrűség, a változatok sokfélesége, a túlterhelhetőség és a megbízhatóság megadja a felhasználó számára az elvárt biztonságot – bármely alkalmazáshoz jól illeszkedik és rendkívül hatékony. A faiparban használt speciális, egyedi megoldásokat is szívesen kifejlesztjük Önnel együttműködésben.

Legutóbb megtekintve