Üzembe helyezés és karbantartás

CDS® – Complete Drive Service

Egyedileg alkalmazható és tökéletesen kombinálható CDS®rendszermoduljainkkal mindig pontosan az Ön hajtástechnikai és hajtásautomatizálási feladataihoz szükséges átfogó hajtásszolgáltatás áll rendelkezésére – időponttól és helyszíntől függetlenül.

CDS® – Complete Drive Service
CDS® szolgáltatásmodulok: egyedileg alkalmazható és tökéletesen kombinálható
CDS® szolgáltatásmodulok: egyedileg alkalmazható és tökéletesen kombinálható

Ügyfeleink egyedi igényei – az adott alkalmazástól függően – nagyon különbözőek lehetnek. Például szakszerű támogatásra van szükség az üzembe helyezésnél. Más esetben a felülvizsgálaton és a karbantartáson vagy egy alkalmazásprogramon van a hangsúly.

Emiatt nyújtunk támogatást mindig a szükséges területen. A CDS® szolgáltatással olyan modulrendszer áll rendelkezésére, amely évtizedes gyakorlaton és átfogó tapasztalaton alapuló tartalmakkal rendelkezik.

Ennek során minden ilyen CDS® modul szolgáltatástartalma egyedileg testre szabható. Ezenkívül mindegyik modul rugalmasan alakítható, így az egyedi tartalmak az igényeknek megfelelően tökéletesen kombinálhatók. A testre szabott szervizcsomagot ügyfeleinkkel közösen állítjuk össze, biztosítva hajtástechnikájuk nagyfokú rendelkezésre állását.

A világszerte több mint 77 Drive Technology Center szolgáltatási rendszere teljes hajtások és pótalkatrészek nagyon gyors elérhetőségét biztosítja – számos régióban akár 24 órán belül. A megelőző karbantartástól az üzemzavar-kezelésen és a telefonos ügyfélszolgálaton át a szállítási logisztikáig az SEW-EURODRIVE mindig a szükséges biztonságot nyújtja!

Szolgáltatási ajánlatunk

Ügyfélszolgálati kapcsolat

Örömmel várjuk!

Konkrét problémája vagy műszaki kérdése van, és tőlünk szeretne tanácsot kérni? Küldjön üzenetet.

Kapcsolat felvétele
További információ
3D-s animációs film a CDS® szolgáltatási modulról.
Film a CDS® Complete Drive Service átfogó hajtásszolgáltatásról

A videó betöltése folyamatban...

3D-s animációs film a CDS® szolgáltatási modulról.

Film ehhez a témához

További információ a CDS® Complete Drive Service átfogó hajtásszolgáltatásról

Legutóbb megtekintve