• Autóipari présüzem

  Présüzem

  A hatékony hajtások és az intelligens automatizálási megoldások fokozzák ügyfeleink termelékenységét.

  További információ
 • Autóipari karosszériaüzem

  Karosszériaüzem

  Az integrált hajtásmegoldások csökkentik berendezéseik bonyolultságát.

  További információ
 • Autóipari fényezőüzem

  Fényező

  Tökéletesen hálózatba rendezett hajtástechnika a fényezési folyamatok hibamentessége érdekében.

  További információ
 • Autóipari hajtáslánc

  Hajtáslánc

  A hatékony JIT/JIS gyártás érdekében mindenre kiterjedően integrált moduláris hajtásmegoldások

  További információ
 • Autóipari végszerelés

  Végszerelés

  Intelligens automatizálási megoldások és hatékony hajtástechnika a nagy termelési sebesség érdekében.

  További információ

Hálózatba kötés, nagy termelési sebesség és folyamatbiztonság az autógyártás területén

Az autóipari gyártás folyamata „just in time” (JIT) és „just in sequence” (JIS) folyamatokon alapszik. Ezek rugalmas és hatékony hajtásmegoldásokat, valamint intelligens automatizálási koncepciót igényelnek.

Önnél a termelés „just in time” és „just in sequence” folyamattal zajlik? Akkor bármelyik rendszerleállás jelentős költségkihatással jár. Profitáljon kimondottan az autóipari gyártásra hangolt és mindenre kiterjedően integrált hajtásmegoldásainkból. Mert Önnél a siker nélkülözhetetlen feltétele a hajtásokkal és a rendszer minden más részegységével tökéletesen összehangolt intelligens automatizálás.

Legyen szó présüzemről, nyers karosszéria gyártásáról, motor- és hajtásláncgyártásról (powertrain), fényezőüzemről vagy végszerelésről – szakértőink ismerik az Ön autóipari folyamatait. Tudják, hogy a gyártandó modellek száma egyre nő és a folyamatot rövidebb átfutási idők jellemzik. Gyorsabban, biztonságosabban többet termelni, eközben szem előtt tartva a költség- és energiahatékonyságot – mindezt meggyőző módon teljesítheti az SEW Integrated Drive Solutions segítségével.

Támaszkodjon átfogó termék- és szolgáltatáskínálatunkra: a hajtáskomponensek moduláris rendszerében minden elképzelhető kombinációt és változatot megtalál. A MAXOLUTION® csomagok előre definiált, skálázható hajtásmegoldásai már tökéletesen az Ön egyedi alkalmazásaira szabottak. És ha szeretné minden komplex folyamatlépés hajtástechnikáját optimálisan hálózatba rendezni, akkor a MAXOLUTION® egyedi rendszermegoldásai tökéletes választást jelentenek.

Iparági videó
CMS_OPEN_VIDEO
Autóipari film

A videó betöltése folyamatban...

Film az autóiparról.

Mozgásban az autóipar

Tapasztalja meg a lendületet, hogyan növelheti termelése hatékonyságát és megbízhatóságát az SEW Integrated Drive Solutions segítségével.

Az Ön autóipari folyamatai és a mi megfelelő hajtásmegoldásaink

Az autóipari termelés folyamatának áttekintése 1
Autóipari présüzem

Az anyag a présüzemben komplex folyamatlépéseken halad végig, amíg a szalagacélból készre préselt karosszéria-alkatrészek lesznek.

További információ
2
Autóipari karosszériaüzem

A karosszériaüzemben a szigorú minőségi feltételek és a pontos ellenőrzés miatt különösen nagy az igény az automatizálásra és a biztonságra.

További információ
3
Autóipari fényezőüzem

Az autóvásárló számára szinte semmi nem fontosabb az abszolút hibamentes fényezésnél. Emiatt a fényezőüzemben a legkisebb hiba sem történhet.

További információ
4
Autóipari hajtáslánc

A hajtásláncgyártás (powertrain) hangolja össze az autók szívének gyártását: itt történik a motorok, sebességváltók és keréktengelyek elkészítése és összeszerelése.

További információ
5
Autóipari végszerelés

A végszerelés során az autógyártóknak a JIT/JIS folyamatok követelményeinek megfelelő, nagy átbocsátási teljesítményt kell felmutatniuk anélkül, hogy ez a minőség rovására menne.

További információ

Jelmagyarázat