• Az SEW-EURODRIVE áttekintése

    Rövid ismertető

    Vállalatunk legfontosabb adatainak áttekintése.

Globális családi vállalkozás
Globális családi vállalkozás

Think global – act local

Ennek a tulajdonos által vezetett családi vállalkozásnak a székhelye Bruchsal, gyökerei pedig a környező régióban vannak. Ennek ellenére az egész világra kiterjedő jelenléttel büszkélkedhet.

Alkalmazottak
Alkalmazottak

A munkatársak, akikre számíthatunk

A 2015/16-os üzleti évben az SEW-EURODRIVE világszerte több, mint 16 000 munkatársat foglalkoztatott. Ebből 550 kolléga a kutatás és a fejlesztés terén dolgozott.

Telephelyek
Telephelyek

Világszerte rendelkezésére állunk

Folyamatosan bővülő hálózatunk jelenleg 50 országban 15 gyártóüzemet és 77 Drive Technology Centert ölel fel.

Forgalom
Forgalom

A forgalom számokban

Cégünk 2,7 milliárd eurós forgalmával (2015/16-ban) a hajtástechnika és a hajtásautomatizálás területén a nemzetközi piacvezetők közé tartozik.

Tevékenységi kör

Ha az ember az SEW-EURODRIVE nevet hallja, akkor először többnyire a villanymotorok jutnak eszébe. Nem is csoda, hiszen vállalatunk onnan indult. De időközben az SEW-EURODRIVE már jóval többet jelent – tevékenységi körünk jelentősen kibővült.

Hajtóműves motorokat, hajtóműveket, motorokat, decentralizált telepítéshez használható komponenseket, elektronikusan szabályozott hajtásokat, mechanikus variátoros hajtóműves motorokat, de akár komoly mérnöki tervezőmunkát igénylő hajtásmegoldásokat is biztosítunk. Mindezek mellett természetesen nálunk sem hiányozhatnak a kiegészítő szolgáltatások és a szervizajánlatok!

Termékek
Termékek

Számtalan variációs lehetőség

Modulrendszerünk számos kombinációs lehetőséget tesz lehetővé, így nálunk biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. Termékkeresőnk megkönnyíti a kezdőlépést.

Megoldások
Megoldások

Több mint puszta komponensek

Komplex megoldásra van szüksége alkalmazásához? Szívesen segítünk ebben is. A tanácsadástól a tervezésen át a megvalósításig támogatást nyújtunk. Legyen szó előre definiált megoldásról vagy az Ön kívánságai szerinti tervezésről.

Szolgáltatások
Az SEW-EURODRIVE szolgáltatásai

Szolgáltatások a berendezés életciklusának minden szakaszához

Választékunkat a szolgáltatások és szervizajánlatok átfogó kínálata teszi teljessé. Legyen szó tanácsadásról, oktatásról, eszközökről, segédeszközökről vagy átfogó szervizajánlatokról.

Iparágak
Iparági szakértelmünk

Szakértői tudás a legkülönbözőbb iparágakban

Tudjuk, hogy minden iparágnak megvannak a maga sajátosságai, és ezáltal nagyon eltérőek a berendezésekkel és az alkalmazásokkal szemben támasztott követelmények. Ha nem talál az Ön szakterületére vonatkozó referenciát, lépjen kapcsolatba velünk, és megtaláljuk a helyes hajtásmegoldást Önnek.