Kiszállítás és anyagfolyam

Intelligens anyagfolyam DriveTag címkével

Szeretné az árubeérkezést automatizálni és az árumozgást optimalizálni? DriveTag vonalkódos címkénk támogatja az anyagfolyam és az üzembe helyezés hatékonyabbá tételét.

Az árubeérkezés és a belső anyagfolyam optimalizálása DriveTaggel
Az árubeérkezés és a belső anyagfolyam optimalizálása DriveTaggel

A termékszállításon kívül támogatást nyújtunk üzleti folyamatainak optimalizálásában is. A DriveTag – a DriveBenefits egyik modulja – valódi többletértéket generál az anyagfolyam és a kiszállítás területén. Ezek a vonalkódos címkék ugyanis segítik az árubeérkezés automatizálását és a belső anyagfolyam optimalizálását.

A DriveTag egyedileg definiált adatokat tartalmazó vonalkódos címke. Ilyen lehet például az SEW gyártási szám, az Ön saját anyagszáma vagy projektszáma. Így lehetővé teszi az egyszerű elektronikus hajtásazonosítást. A DriveTag segítségével az összes kiszállítás és azok belső további felhasználása hatékonyan vezérelhető. Ezáltal csökken saját árubeérkezési ráfordítása, míg a belső anyagfolyam dinamikusabbá válik. Igény esetén hajtásait és csomagjait szívesen ellátjuk DriveTagekkel.

Műszakilag egyszerű és problémamentes. Különböző standard változatok és adott opciók állnak rendelkezésre. Különféle, igény szerinti vonalkódtípusokat alkalmazunk. A hajtások vonalkódolvasó nélkül is azonosíthatók, mert szöveges feliratokkal is ellátjuk őket.

Ismeri már Product ID plus alkalmazásunkat?

A Product ID plus alkalmazásunkkal gyorsan és egyszerűen beolvashatja a DriveTag címkén lévő QR-kódot, és így okostelefonján közvetlenül megkapja a termékre vonatkozó összes információt. A gyártási szám fáradságos begépelése már a múlté. Próbálja ki a Product ID plus alkalmazás előnyeit!

Előnyei

 • Egyszerű azonosítás

  a termékek és kiszállítások gépi beolvasásával.
 • Kényelmes kezelés

  a vonalkódot és szöveget is tartalmazó címkéknek köszönhetően.
 • Alacsony hibaarány

  a kézi adatbevitel megszűnése miatt.
 • Csökkentett időráfordítás

  az automatizált árubeérkezés és a hatékonyabb anyagfolyam miatt.

Takarítson meg időt és költséget a DriveBenefits moduljaival!

A teljes értékteremtési láncon belül a folyamatok egyszerűbb kialakítása és költségoptimalizált lebonyolítása a tervezéstől a karbantartásig. Hogyan? Ismerje meg jobban a DriveBenefits folyamatmegoldásait.

Kapcsolat
Lépjen kapcsolatba velünk.

Örömmel várjuk!

Tanácsot szeretne kérni tőlünk egy konkrét kérdéssel kapcsolatban? Küldjön üzenetet a kérdéseivel.

Kapcsolat felvétele

Legutóbb megtekintve